Wedding

Posted: November 13, 2008 in Wedding
Tags:


animan

wedding4

Rohani dan Rahman .. pengantin lelaki berasal dari Marang, Kuala Terengganu ..dan pengantin perempuan berasal dari Kuching Sarawak ..
pic kat atas ni aku shoot kat kediaman pengantin lelaki kat Terengganu.. wahhh… best kan dapat shoot kat tempat org … ha ha ha ..
Sebenarnya Rohani atau Ani tu adalah adik bongsu aku ..jadi tak ada masalah bagi aku nak mengendalikan mereka ..

Dari sinilah aku belajar jadi wedding photography .. OP (Official Photographer) adik aku yang banyak mengajar aku tentang shoot wedding ni .. dia cakap kat aku “jangan malu kalau nak jadi wedding photog, kita buat client kita ketawa”

sejak dari itulah aku mula setapak ke dalam wedding photography.

Jin’s @ Jin-X Empire

Freelance Photographer/ Jurugambar Bebas

Wedding Photography/Jurugambar Perkahwinan

Kuching, Sarawak

+6012.890.44.11

Advertisements
Comments
  1. emazens says:

    wowwwww..

    kamek dah link site tok dr page kamek

  2. zaini79 says:

    tq ema ……. klak cia makan

  3. kakigambar says:

    woahaha….sama2 bukak web! sama2 kita sukses bro.

    p/s : minggu lepas kata nak pakai kits lens. tak amik pun? minggu ni kalu betul nak pakai sb800, set time pekena neslo tarik sama2.

  4. zaini79 says:

    he he he ..orait bro …
    x jadi pakai kit lens bro sebab tokina 24-200mm tu dah bertukar jadi
    nikkor 18-135mm

    wa caya sama lu bro …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s