Shah Rulrizan & Hareena 28 Dec 2008

Posted: December 30, 2008 in Wedding

rdc

Shah Rulrizan dan Hareena … adalah client pertama aku dalam wedding. kedua dua pengantin ni memang suka ambik gambar ..jadi tak ada masalah bagi aku nak shoot mereka ..
Job ini pun dapat dari RDC (Reborn Design Concept) dan job solo pada hari akad nikah ..
Mula-mula melangkah ke rumah pengantin agak menggeletar sedikit sebab job pertama dan solo plak tu ,, tapi dengan berbekalkan pengalaman shoot gambar di khalayak ramai .. x jadi masalah bagi aku ..
Pada keesokan harinya .. Mereka bersanding dan aku di bantu rakan dari RDC .. 2 orang yang temankan aku …dan pada hari itu aku dah yakin sebab pengantin pun memang enjoy ..

pengantin enjoy aku pun enjoy shoot ..

Jin’s @ Jin-X Empire

Freelance Photographer/ Jurugambar Bebas

Wedding Photography/Jurugambar Perkahwinan

Kuching, Sarawak

+6012.890.44.11

Advertisements
Comments
  1. tyco9 says:

    ukan 28 ka..ekkeekek

    demem terok lah ko ya

    hahaha

  2. Rudy says:

    hahaha..demam sampei tarikh x ingat.

  3. zaini79 says:

    dah tukar lah ..ha ha ha

  4. kakigambar says:

    smart….permainan ambient light yang cunnn!! kudos bro.

    p/s : sori sik brbalas sms. kredit abis n cun kpg aku banjirrrr! kedai topup tutup! woahahaha!!!!

  5. zaini79 says:

    gi shoot pic banjir bro…hehehe

  6. hardy says:

    Salam Bro…terjumpa blog kitak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s