Gong Xi Fa Chai 2009

Posted: January 28, 2009 in Candid

Kong si..kong si ..kong si kongg si nii………. selamat menyambut tahun baru cina kepada mereka yang merayaikan nya. Tahun ini aku tak pegi visiting ke rumah rakan2 cina aku sebab pergi menuntu ilmu bersama sifu Putat (www.kakigambar.com)

Pada malam pertama tahun baru cina . Aku, Reborn Design Putat n the gang pergi buat shoot bunga api kat Taman Sahabat..

Acara bunga api bermula dari jam 11.30 ..dan pada jam 12 tengah malam.. semakin banyak dentuman bunga api ..sungguh meriah sekali ..

sambil melepak tengok bunga api ..kita orang buat shoot model sekali dgn background berlatarkan bunga api ..

Terima kasih kepada Putat (www.kakigambar.com) dan saudara MatSap sebab sudi berkongsi ilmu ..

pgx-32

pgx-33

Jin’s @ Jin-X Empire

Freelance Photographer/ Jurugambar Bebas

Wedding Photography/Jurugambar Perkahwinan

Kuching, Sarawak

+6012.890.44.11

Advertisements
Comments
  1. kong si kong si kong si nii…ni haw ma?? bila maok spon chifan??
    hehe..sayang mlm ya sikda mbak tripod..anyway, jinx, nice shot..u da edit saturation kah..?? or ori from cam??

  2. Zura says:

    kacak gambar….

  3. Zura says:

    kacak gambar…. rugi xpat join riya eh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s