Outing bersama Rakan-rakan

Posted: February 16, 2009 in Uncategorized

Lama juga aku tak kemaskini blog gambar aku ni . Jumaat lepas semasa aku tengah menaip ( shoutmix dalam KFK forum hehehe) tiba-tiba aku dapat satu pesanan ringkas (SMS) dari rakan aku . “Jinx.. ko buat apa petang nanti? jom kita pegi shoot orang jual bunga sempena valentine days” .. aku pun jawab lah .. “OK ..ON” …. Lepas tu aku forwardkan sms tu kepada rakan-rakan aku yang lain dan plan pegi shoot petang tu berjalan dengan lancar.

NJ menalifon aku cakap dia nak join skali .. Selepas jam 5.15 petang aku dan rakan pegi shoot sekitar waterfront (port orang jual bunga valentine) . Sambutan kurang meriah pada tahun ni dan kami bertiga buat keputusan untuk shoot sekitar tebingan sungai.

Selepas tu kami pun menaiki Perahu tambang ..seronok jugak lah sebab dah lama tak naik perahu tambang .  Dari jam 6 petang sampailah hampir jam 7 malam …

NJ dan Deha

NJ dan Deha

Masjid Bahagian Kuching Sarawak

Masjid Bahagian Kuching Sarawak

Jin’s @ Jin-X Empire

Freelance Photographer/ Jurugambar Bebas

Wedding Photography/Jurugambar Perkahwinan

Kuching, Sarawak

+6012.890.44.11

Advertisements
Comments
  1. penangan Nikon D70 ya..hehe nice..love it..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s