Posts Tagged ‘Candid’

Candid Part 1 – Kuching Waterfront

Posted: November 12, 2008 in Candid
Tags:

Alhamdullillah  syukur aku sudah memiliki Dslr sendiri .. selama ni aku hanya pinjam dari kawan sahaja .. survey punya survey dapat la satu DSLR yg mampu aku miliki dengan bajet yang tak seberapa banyak .. itu pun dari sumbangan Isteri tersayang (Mummy Dania) ..

Nikon D70 + Tokina 24-200mm

selepas beli camera tu aku try la serba sedikit .. jalan-jalan sekitar Kuching Waterfront dan ambik shoot candid ..

candid-6

Satu keluarga keluar bersantai .. Ambik angin katakan .. mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan..

candid-5

Pakcik ni nampak macam garang jer .. memerhati aku ambik gambar ..

nahhh! satu shoot untuk pakcik .. aku shoot dia pastu buat tak tau je,, angkat dan terus aku blah..

candid-1

Banyak barang kak .. lepas balik dari shopping ker??

Jinx, Wedding Photography/Jurugambar Perkahwinan

Kuching, Sarawak

+6012.890.44.11

Advertisements