Posts Tagged ‘Wedding’

Wedding

Posted: November 13, 2008 in Wedding
Tags:


animan

wedding4

Rohani dan Rahman .. pengantin lelaki berasal dari Marang, Kuala Terengganu ..dan pengantin perempuan berasal dari Kuching Sarawak ..
pic kat atas ni aku shoot kat kediaman pengantin lelaki kat Terengganu.. wahhh… best kan dapat shoot kat tempat org … ha ha ha ..
Sebenarnya Rohani atau Ani tu adalah adik bongsu aku ..jadi tak ada masalah bagi aku nak mengendalikan mereka ..

Dari sinilah aku belajar jadi wedding photography .. OP (Official Photographer) adik aku yang banyak mengajar aku tentang shoot wedding ni .. dia cakap kat aku “jangan malu kalau nak jadi wedding photog, kita buat client kita ketawa”

sejak dari itulah aku mula setapak ke dalam wedding photography.

Jin’s @ Jin-X Empire

Freelance Photographer/ Jurugambar Bebas

Wedding Photography/Jurugambar Perkahwinan

Kuching, Sarawak

+6012.890.44.11