Archive for December, 2008

Shah Rulrizan & Hareena 28 Dec 2008

Posted: December 30, 2008 in Wedding

rdc

Shah Rulrizan dan Hareena … adalah client pertama aku dalam wedding. kedua dua pengantin ni memang suka ambik gambar ..jadi tak ada masalah bagi aku nak shoot mereka ..
Job ini pun dapat dari RDC (Reborn Design Concept) dan job solo pada hari akad nikah ..
Mula-mula melangkah ke rumah pengantin agak menggeletar sedikit sebab job pertama dan solo plak tu ,, tapi dengan berbekalkan pengalaman shoot gambar di khalayak ramai .. x jadi masalah bagi aku ..
Pada keesokan harinya .. Mereka bersanding dan aku di bantu rakan dari RDC .. 2 orang yang temankan aku …dan pada hari itu aku dah yakin sebab pengantin pun memang enjoy ..

pengantin enjoy aku pun enjoy shoot ..

Jin’s @ Jin-X Empire

Freelance Photographer/ Jurugambar Bebas

Wedding Photography/Jurugambar Perkahwinan

Kuching, Sarawak

+6012.890.44.11

Advertisements